Selamat Datang ke orionFM "Dimensi Baru Hiburan Berinteraktif"

Selamat Datang ke orionFM "Dimensi Baru Hiburan Berinteraktif"


Stream Title:
 

Lagu Sekarang:
Loading...
Status Server:

Winamp windows Media Player Real Player QuickTime

orionFM LIVECHAT

LIVE Chat Hosted By Chatroll & Chatango


[Sila daftar nick/ID anda di www.chatroll.com]

[Sila daftar nick/ID anda di www.chatango.com]

Request Box [Minta Lagu Dari Dj Yg Sedang ON AIR]

Hanya Dua (2) Buah Lagu Sahaja Dibenarkan Pada Satu2 Masa. Sila Semak Dahulu Playlist Sebelum Membuat Request. Terima Kasih!
ShoutMix chat widget

orionFM Top Star 20

*Carta berdasarkan kedudukan di rick.com dan hotfm 30
*Dikemaskini setiap minggu

Saturday, January 22, 2011

Pencarian DJ & Crew baru


Salam, kami sedang mencari DJ & Crew baru sama ada yang berpengalaman atau yang sekadar nak cuba-cuba sebagai hobi. Kepada calon DJ, anda tidak akan terikat dengan radio ini, anda juga dibenarkan untuk berdj dimana-mana radio lain asalkan anda komited dengan radio ini. Jika anda tidak mempunyai pengalaman berdj, latihan asas akan diberikan. Kepada calon Crew, anda dikehendaki mengikuti serba sedikit perkembangan muzik semasa, dikehendaki memuat-turun lagu2 baru hits terkini atau pun lagu2 hits terdahulu yg tiada di dalam list kami dan mempromosikan radio ini kepada pendengar baru. Hubungi djNeo untuk maklumat lanjut. Kepada calon DJ & Crew baru kami atau pun yang sedia ada, kami harapkan agar anda komited untuk menaikkan rating radio ini, terima kasih.

djNeo, Admin orionFM

15 ulasan:

Rafina Mimi Zairul Murni said...

erk..saya berminat nak jadi dj..tp tak ada kelayakan..boleh ke?hihihih :)walaupun blog saya kaler pink,tp jiwa saya lebih kepada rock..ekekeke :)

djNeo said...

Kena interview online, guna one way voice chat (skype atau ym). Latihan asas akan diberikan... TQ

Rafina Mimi Zairul Murni said...

one way voice chat??mcm mana nk buat?sila beri tnjuk ajar kalau djneo rajin la.. :)

djNeo said...

One way voice chat, saya dgr awk je yg berkata-kata ok? Then sya komen sama ada ok ke tak..

Rafina Mimi Zairul Murni said...

mcm mana nak buat tu?saya x pernah buat voice chat sebelum ni..

si para para said...

saya sokong dari belakag.
idop muzik temptan...

djNeo said...

Alahai apa barang sokong dari belakang? Terus ke depan la hahahaha!

si para para said...

err malu la nk duduk depan.hehehe

eszol said...

gua nak boleh?

djNeo said...

Kepada yg berminat, sila buat appoitment interview dgn saya. Pastikan install YM atau skype.. TQ

fadzrulfadzli said...

hi, i'm new here....juz wan to know whether search for d new dj r still open?

FAZUAN BIN MININ SCOUT KENINGAU 2 said...

ssalam saya wan dari keningau,bagaimana nak jadi dj kat sini..saya suda mempunyai sam broudcaster,YM AND SYPE. .NIE EMAIL SAYA WANZ_94@YAHOO.COM

VECASTS - LISTEN ONLINE RADIO WATCHING ONLINE TV said...

VEBCASTS - Listen web Radio Watching web TV, Tv Online. Watch Over 3000 Online TV Channels And 6500 Radio Stations Free For Around In The Wold clik to watching
 >CLIKC TO WATCHING<
Listen Hindi radio click ,watching live movie ,live international radio,indo radio.usa radio and more ,LIVE MOVIE ,LIVE SPOTS,LIVE HINDI RADIO ,MALAYSIA RADIO ONLINE,MALAYSIA TV ONLINE ,AND MORE

carrottomatto said...

datangku bukan na menganggu tapi sekadar singgah lalu...menanti interbiew yang akan diadakan di tempatku...tapi tatao bile tu..

carrottomatto said...

face 2 face bolei kerw?/

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...